DS Games – Augustus

DS Games – Augustus

Dit is een soort van “Top 3″ van Nintendo DS games, maar dan anders. Iedereen kent al alle bekende mario en andere nintendo spellen, dus in deze post kun je nieuwe en onbekende DS spellen vinden die ook leuk zijn om te spelen.

Ik denk niet dat ik zoiets iedere maand ga doen, maar als ik weer wat leuke spellen heb gezien kun je weer een post zoals deze verwachten.

1. Henry Hatsworth In The Puzzling Adventure

DS Games   Augustus Het klinkt als een spel voor kinderen van 3 jaar, maar dat is het niet. Je speelt het spel als een Henry, een oude Brit, die op zoek is naar een gouden pak. Als je wel eens super mario bros hebt gespeeld, weet je hoe het spel er ongeveer uit ziet. Het is op zich al leuk, maar dat is maar de helft van het spel.

Tijdens het spelen op het bovenste scherm dood je vijanden, die daarna op het onderste scherm in een puzzel verschijnen. De puzzel is een soort van 3-op-een-rij, en je moet zorgen dat de vijanden in de puzzel niet de bovenkant van het scherm raken, anders keren ze weer terug naar boven. Bekijk de trailer…

2. Big Bang Mini

Big Bang MiniDit is een spel waarbij je moet schieten en ontwijken. Bovenin het scherm heb je vijanden die dingen op je afvuren, en jij moet die dingen ontwijken. Ondertussen kun je zelf ook vuurwerk schieten op die vijanden. Als je een vijand een paar keer raakt verdwijnt hij, en valt er een ster naar beneden die je moet pakken. Als je mis schiet, ontploft de vuurpijl in allemaal kleinere bolletjes die weer terugkomen naar jou, waardoor je nog meer dingen moet ontwijken.

Als je genoeg sterren hebt ga je naar het volgende level, en er zijn meer dan 80 levels + 10 eindbazen. Bekijk de trailer…

3. Phoenix Wright – Ace Attorney

DS Games   Augustus Een spel waarbij je speelt als “Phoenix Wright”, en je rechtszaken moet oplossen. Als je niet goed engels kunt, moet je dit spel niet spelen. Maar als je dat wel kunt is het een heel vet spel.

Er zijn in totaal 6 ‘Hoofdstukken’. In het begin van elk hoofdstuk moet je bewijs verzamelen en mensen ondervragen, daarna krijg je de rechtszaak, waarbij je gaten moet zoeken in de verhalen van getuigen, waardoor je uiteindelijk de waarheid ontdekt.  Bekijk de trailer…

Voeg een reactie toe (Gravatar)